Khabibov tim odustaje od McGregora i okreće se drugom velikom okršaju? ‘On ne želi biti dio sapunice, ta ga borba ionako zanima iz samo jednog razloga’

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.06.2018 19:44h Autor:

Khabib Nurmagomedov

Već smo pisali o UFC-ovoj ideji da se organizira turnir četvorice na kojem bi u polufinalu gledali meč Georgesa St-Pierrea i Natea Diaza s jedne i borbu Conora McGregora i Khabiba Nurmagomedova s druge strane, no kako je tu došlo do već spomenutih problema, tako se i timu dagestanskog borca sve manje da upuštati u organizaciju meča s irskom zvijezdom.

Khabibov menadžer Ali Abdelaziz tako je izjavio u razgovoru s MMA Fightingom da što se njega tiče odustaju od borbe s McGregorom, a okreću se sve više onoj s GSP-om.

“Vjerujemo da je borba sa St-Pierreom u lakoj kategoriji ta na kojoj treba raditi. Khabib se bori za ostavštinu, a ne kako bi bio dio neke sapunice ili drama šoua. Mi smatramo da Conor ne zaslužuje tu priliku. Pa lik se nije borio skoro dvije godine. Recite mi, zašto on zaslužuje meč za titulu? On bi se trebao vratiti u red i ponovno izgraditi svoj put prema gore”, izjavio je Abdelaziz.

Što se pak tiče Khabibovog stava, čini se da on nije u potpunosti odustao od McGregora te je otvoren za borbu iz samo jednog razloga.

“Khabib se želi boriti s njim samo iz jednog jedinog razloga – kako bi mu naplatio sve ono što je ovaj izvodio (u Brooklynu, op.a.). Za Khabiba novac nikad nije igrao ulogu, on ga želi naučiti lekciju. Znači, nakon svega rečenog, UFC bi trebao pričati s Georgesom, a ne Conorom”, zaključio je poznati menadžer.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI