Kladionice Sonnenu okrenule leđa i proglasile Andersona velikim favoritom

UFC 03.07.2012 09:00h Autor:

Anderson Silva i Chael Sonnen

 Chael Sonnen kao veliki autsajder će ući ovog vikenda u kavez protiv Andersona Silve u Las Vegasu, zaključile su to apsolutno sve kladionice.

“Američki gangster” u svom prvom dvoboju protiv Andersona Silve dominirao je pune 23 minute da bi na kraju izgubio u parteru pred sam kraj meča. No, unatoč velikoj dominaciji u tom meču, kladionice ga ne smatraju favoritom ovog vikenda i to čak ni približno!

Aktualni prvak UFC-a Anderson Silva trebao bi i u idući tjedan ući sa svojim pojasom, ako je vjerovati stavu kladionica s obzirom da su ga sve proglasile uvjerljivim favoritom.

Koeficijent na Andersona je tako u jednoj od najpoznatijih svjetskih kladionica svega 1.40, dok biste na uloženih 100 kuna na pobjedu Chaela zaradili dodatnih 170 kuna s obzirom da je koeficijent na njega čak 2.70.

MMA fanovi svog favorita u ovom meču iznimno teško odabiru, malo tko je uvjeren u pobjedu svog favorita, ma tko god on bio, no čini se da bookmakeri nisu imali ni približno tih problema i oni su jednoglasno odabrali svoju stranu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI