“Korejski zombi”: Nadam se da će Aldo preći u laku i tamo pobijediti McGregora

UFC 02.02.2017 15:07h Autor:

Jung vs Aldo (Instagram)

Borba s Joseom Aldom iz kolovoza 2013. je posljednja u kojoj smo gledali Chan Sung Junga. Iako su od tada prošle tri i pol godine, situacija na vrhu perolake izgleda isto – s brazilskim borcem kao nositeljem pojasa. Naravno, puno se toga u međuvremenu dogodilo i jedno od glavnih lica u svim tim promjenama je bio Conor McGregor.

Upitan što misli o situaciji u perolakoj kategoriji koja je nastala nakon što je UFC oduzeo pojas Ircu i uručio ga Aldu, “Korejski zombi” je Arielu Helwaniju odgovorio:

“Ne zabrinjavam se previše oko toga. Nekako se nadam da će Aldo preći u laku kategoriju i tamo pobijediti McGregora. Iako mi se obojica sviđaju kao borci, s Aldom sam se borio pa mi se on malo više sviđa.”

>”Korejskog zombija” je dočekao neki novi UFC, a on ima samo jednu skromnu želju uoči povratka

Idući Jungov protivnik je Dennis Bermudez, borac trenutno pozicioniran na devetom mjestu ljestvice izazivača. Velik je to zalogaj za nekoga tko je toliko izbivao iz sporta, ali se zato bivši izazivač nada da bi se u slučaju te pobjede ponovno približio napadu na pojas.

“Ako pobijedim Bermudeza, onda se nadam da bih uz još jednu pobjedu došao do borbe za naslov. Naravno, trebat će pričekati i vidjeti kako će se sve razviti, ali to bi za mene bio idealan scenarij”, zaključio je Jung.

UFC Fight Night 104 pogledajte u izravnom prijenosu na Fight Channelu u noći sa subote na nedjelju, 5. veljače, s početkom u 04:00 sata iza ponoći.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI