Koscheck i White će tijekom tjedna porazgovarati o budućnosti

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.03.2015 14:12h Autor:

Dana White i Josh Koscheck

Nakon novog poraza Josha Koschecka, postavlja se pitanja ima li bivši izazivač kvalitetu za daljnje nastupanje u UFC-u. On i Dana White su svoj razgovor o tome odgodili za idući tjedan, iako je predsjednik UFC-a odmah rekao kako ima poseban osjećaj za borce iz prve TUF sezone.

Josh Koscheck nikako ne izgleda dobro, to je činjenica. Poraz od Erika Silve mu je peti u nizu, a posljednju pobjedu ostvario je u veljači 2012. godine. Još niti jedan borac nije ostao član UFC-a nakon pet poraza u nizu, štoviše Koscheck je jedini, uz Akiyamu i Mira, koji su dobili priliku nakon četiri poraza u nizu. Za razliku od spomenute dvojice, Josh taj niz nije prekinuo.

"Borci iz prve sezone Ultimate Fightera imaju posebno mjesto u mom srcu. Josh i ja ćemo sjesti i porazgovarati za par dana i proći kroz sve te vidjeti što napraviti", rekao je Dana White na pitanje kakva je budućnost borca s 25 UFC nastupa, koji se 2010. godine borio za UFC titulu.

Koscheck ne razmišlja o otkazu, iako je svjestan da njegove borbe nisu bile dobre. No, isto tako je svjestan i kako više nema onu kvalitetu za borbe protiv onih iz vrha ili onih koji tek dolaze. Rekao je: "Mislim kako nisam izgledao loše kao protiv Ellenbergera. Sad namjeravam otići kući i malo se odmoriti te razmisliti o svemu. Želim se još boriti, ali mislim kako je vrijeme da se napokon borim protiv nekoga mojih godina."

Koschecku je 37, pa je White samo dodao ono što je svima jasno: "Takvih još nije puno ostalo."

U svakom slučaju bit će zanimljivo vidjeti što će se dogoditi. Koscheck bi svima nedostajao, a posljednjih pet protivnika su mu uistinu bili sami vrh. Lawler, Hendricks, Woodley, Ellenberger i Silva. Josh sam priznaje kako više nema tu kvalitetu za vrh. Možda bi bila prava odluka da ga UFC ostavi, ali da mu da borbe za fanove i za njega samog.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI