Koscheck se bori "za goli život": Kako ga je Ellenberger uspio udaviti (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.03.2015 10:14h Autor:

Screenshot

Dvoboj između Josha Koschecka i Jakea Ellenbergera na UFC-u 184 je bio po mnogo čemu poseban i zanimljiv. Prije svega, radilo se o vrlo uglednim i uspješnim dugogodišnjim članovima elitne promocije koji su se našli pred zidom – odnosno s tri uzastopna poraza i, dakako, pred otkazom u UFC-u.

Četvrti uzastopni poraz je na kraju zadesio Koschecka, a hoće li i dalje ostati zaposlenik Dane Whitea, to još uvijek ne znamo. Ono što sa sigurnošću znamo jest da je Ellenberger protiv Koschecka ubilježio prvu pobjedu prisiljavanjem na predaju u UFC karijeri. Iako se radi o sjajnom hrvaču, Ellenberger je veliku većinu svojih dvoboja završavao nokautima. Pa ukupno od 30 profesionalnih pobjeda, njih čak 18 je stiglo nokautima. Koscheck pak izuzetno rijetko gubi "tapkanjem". Od 9 karijernih poraza, tek dva puta je bio prisiljen na predaju – posljednji put davne 2005. od strane Drewa Ficketta.

Koliko "ne voli" gubiti predajom, vidjelo se na samom kraju meča kada je Ellenberger Koschecka uhvatio u "north south gušenje". Koscheck se junački borio i pokušao je sve da bi se iskobeljao iz ove situacije. Dojam na malim ekranima je bio kao da se doslovno bori za goli život. Na kraju je posljednjim snagama uspio tapkati da ne padne u nesvijest. Ovaj kadar odaje u kakvim problemima se našao bivši UFC izazivač…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI