Kraj karijere Brendana Schauba?!

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.08.2015 11:24h Autor:

Brendan Schaub

Finalist "The Ultimate Fightera" i dugogogodišnji UFC-ovac, Brendan Schaub se nije borio više od pola godine. Posljednji dvoboj je odradio na UFC-u 181 protiv Travisa Brownea u prosincu 2014. kada je poražen tehničkim nokautom. Tada mu je Joe Rogan prijateljski savjetovao da se okani sporta jer je došao do maksimuma, a sve ostalo bi bilo riskantno za njegovo zdravlje.

U međuvremenu je Schaub od prepirke s Roganom postao njegov čest suvoditelj na podcastu "Joe Rogan Experience". U svojim medijskim istupima je često kritizirao UFC zbog raznih stvari, a najviše zbog ugovora s Reebokom. Upravo zato se već neko vrijeme špekulira da je "u nemilosti" Dane Whitea i da bi se moglo dogoditi da mu se elitna promocija zahvali na suradnji.

Na tragu tog zaključka je i jučerašnji Schaubov intervju u kojem je praktički rekao da je njegova karijera zaključena.

"Ja volim natjecanje, nedostaju mi pripreme. Ali vjerujem da se neko vrijeme moram maknuti od toga. Ako ću se ponovno boriti, to neće biti za mene, nego za moje fanove. Osjećam da im to dugujem", rekao je Schaub te je dodatno objasnio kako se osjeća.

"Mislim da sam podbacio ukupno gledajući. Nisam osvojio pojas. Nisam krenuo u ovaj sport da bih bio tek tamo neki lik. Tako da je dio mene razočaran. Neki dan sam gledao Big Foota i Paleleija. Vjerujem da bi ih obojicu pobijedio u istoj večeri. Teško je reći da mi karijera nije bila uspješna. Imao sam sjajan put u UFC-u", zaključuje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI