Kralj trash talka! Pogledajte kompilaciju onoga u čemu Bispingu nema ravnog (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.06.2016 17:21h Autor:

Michael Bisping

Michael Bisping preko deset godina je član UFC-a, a od samog početka je pokazao kako mu po brzini jezika nema ravnog. Bisping uvijek kaže sve što mu je na umu, a to radi na vrlo specifičan i prepoznatljiv način, Bisping način.

Zbog toga svega Bisping je stekao veliki broj fanova, no i još veći broj “hejtera”, jer u svojim medijskim istupima nikad nije imao nekog prevelikog respekta niti prema nekim od najvećih imena MMA svijeta.

No, uvijek je bio zanimljiv, uvijek su njegovo borbe bile gledane, a medijske aktivnosti praćene. Između ostalog, Bisping je borac s najvećom zaradom po osnovnim honorarima u povijesti UFC-a, a to sigurno ne bi postao da MMA fanovima nije zanimljiv.

Na UFC 199 je napokon dobio priliku napasti pojas prvak, tj. ono što čeka gotovo otkad je i postao dio najbolje svjetske promocije. Prvi put je na korak od toga došao prije UFC 100 eventa, no tad je u “title eliminator” borbi poražen brutalnim nokautom od Dana Hendersona. Čak 99 PPV evenata kasnije, Bisping ima priliku uči u povijest.

A kako god završi borba, nema sumnje da će nas ovaj Britanac još neko vrijeme zabavljati izjava u svom stilu, a dosadašnje najbolje su skupljene u videu koji se nalazi ispod teksta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI