Lauren Murphy: Mislim da sam dobila prvu i treću rundu

UFC 18.08.2014 20:11h Autor:

Lauren Murphy

Lauren Murphy se pomirila s prvim porazom u karijeri, koji je u subotu doživjeli od Sare McMann. Ipak, vjeruje kako su joj trebale pripasti dvije runde, no smatra kako su rušenja odlučila na stranu Sare.

Bivša Invicta prvakinja Lauren Murphy odradila je sjajnu borbu u svom UFC debiu. S druge je stajala Sara McMann, a bivša izazivačica slavila je podijeljenom odlukom sudaca. Iako je čak 130 puta više udarila McMann, nego što je Sara nju, presudila su rušenja koja je odradila McMann.

Murphy se izjasnila preko svog Facebook profila: "Hvala svima na podršci, Voljela bih da sam ostvarila pobjedu, no i dalje sam ponosna na svoj nastup. Mislim kako je prva i treća runda trebala biti moja, ali s tim se nisu svi složili. Rušenja puno donose i ona su odlučila borbu. Jedini način da si siguran u pobjedu je da završiš protivnicu, a ja to nisam uspjela. Preuzimam punu odgovornost za poraz i vratit ću se bolja nego ikad. Nije me sramota, izgubila sam podijeljenom odlukom od jedne od najboljih na svijetu. Čestitke Sari njenom kampu."

Murphy je ovo bio prvi poraz u karijeri, ali teško da je ikoga ostavila ravnodušnim i pravo je osvježenje za žensku bantam diviziju unutar UFC-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI