Legendarni UFC-ov koordinator boraca Burt Watson napustio UFC?!

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.03.2015 00:19h Autor:

Burt Watson

Jedna od najprepoznatljivijih ličnosti UFC-a, uz Danu White, Joea Rogana i Lorenza Fertittu, Burt "Babysitter to the stars" Watson, navodno više nije dio najjače MMA organizacije na svijetu.

Godinama je obnašao dužnost koordiniranja boraca. Bio je glavni čovjek iza zastora i brinuo se za sve potrebe boraca koji nastupaju, kao i za to da ne kasne na vaganja, prijevoz i sve ostalo.

Glasine su se pojavile u ponedjeljak ujutro. Šuška se kako je Burt zbog svađe s vodstvom UFC-a u sred eventa napustio UFC 184.

"Ovo će neke šokirati… Legendarni "Babysitter to the Stars" Burt Watson je napustio UFC. Još nisu poznati detalji tog događaja," napisao je na Twitteru korisnik imena "FrontRowBrian".

Postoji mogućnost da Watson više ne obavlja dužnost koordinatora boraca, no to nije ono što je UFC rekao svojim borcima.

"Rečeno je da se Burt razbolio i da je otišao kući na dan eventa," napisao je James Krause na Twitteru. "To je ono što mi je rečeno kad sam pitao zašto Burt nije s nama kod autobusa za prijevoz u dvoranu."

Ni Watson ni UFC se nisu izjasnili o ovoj situaciji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI