Lentz izazvao Makashvilija: Ako izgubiš, tvoj prevoditelj mora doći na pressicu odjeven u haljinu

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.03.2015 14:42h Autor:

Nik Lentz

Dan prije nego što je trebao Levanu Makashviliju poželjeti dobrodošlicu u UFC, Nik Lentz se razbolio i povukao iz meča koji se trebao održati na Fight Nightu: Henderson vs. Thatch.

Iako je Lentz treći borac koji se u mjesec dana morao povući kratko prije eventa, to nije bilo dovoljno opravdanje za Makashvilija i njegovog prevoditelja koji su u intervjuu za Bloodyelbow optužili Nika da je pobjegao s meča jer je "jednodimenzionalan" i jer "bježi od meča zbog straha od poraza."

Lentz je odgovorio na te optužbe, također preko Bloodyelbowa:

"Dragi gospodine. Makashvili,

Pročitao sam vaš intervju u Bloodyelbowu, koji ste napravili uz pomoć vašeg prevoditelja, o našoj borbi koja se nije održala. Iako nisam obvezan reagirati na prozivke nerangiranog protivnika i iako se na ljestvici neću pomaknuti ni milimetar zbog uništavanja takvog protivnika, zbog svoje zabave ću to ipak napraviti.

Evo mog prijedloga: Borit ćemo se. Obojica ćemo donirati 10% svog honorara humanitarnoj udruzi Wounded Warrior. A ako ja pobijedim, vaš prevoditelj će morati doći na pressicu obučen u haljinu. To ne mora biti haljina dostojna dodjele Oscara, ali mora biti slatka i ženstvena.

Sudeći prema levelu samopouzdanja kojim si zračio u intervjuu, jedva očekujem tvoj pristanak ili neku glupu izliku s kojom ćeš se povući iz izazova.

Tvoj prijatelj,
Nik Lentz."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI