Leonardo Silva "se pravi lud": Moj tim je rekao da je Dober bio u nesvijesti, moram prihvatiti odluku suca!

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.03.2015 12:14h Autor:

Leonardo Silva

U nedjelju ujutro je održan UFC Fight night 62 na kojem se dogodila najveća sudačka pogreška ikad. Sudac Eduardo Hendy je u drugoj rundi zaustavio borbu između Leonarda Silve i Drewa Dobera jer je mislio da je Dober u nesvijesti zbog giljotine koju je Silva uhvatio. Drew nije bio ni blizu nesvijesti jer Leonardo nije uhvatio giljotinu kako treba i nije bio u dobroj poziciji za završiti protivnika. No, Brazilac smatra da je s pravom pobijedio u tom meču.

Silva se osvrnuo na meč i nije siguran da li je Dober bio u nesvijesti, ali mu je to potvrdio njegov kut.

"Plaćen sam da bih se borio. Ako je sudac mislio da je morao prekinuti meč, onda to moram prihvatiti. Zaključao sam zahvat i osjetio da je Drew ne pruža otpor. Nisam mogao vidjeti da li je bio u nesvijesti ili ne. Moji treneri su rekli da je bio u nesvijesti i sudac je prekinuo borbu, tako da je to gotovo."

"Spreman sam boriti se s bilo kime. Pokazat ću da sam jedan od najboljih u diviziji, da sam najbolji. Moram se boriti sa svima. Osjećam da sam pobjednik. Ako Dober želi revanš, loše će završiti za njega jer ću ga pobijediti u prvoj rundi.", izjavio je Leonardo Silva.

Drew Dober je rekao da je Silva na sučev upit o tapkanju izjavio: "Dober je tapkao."

Kako bi Silva reagirao da su uloge zamijenjene? Bi li i onda mirne duše prihvatio odluku suca koja se smatra najgorom odlukom u povijesti MMA-ja?

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI