Lesnar “božićnom čestitkom” Cormieru potvrdio nastup na UFC-u 200

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.06.2016 11:53h Autor:

Daniel Cormier

Kada je tokom UFC-a 199 procurila vijest da se Brock Lesnar vraća na UFC-u 200, prvak poluteške kategorije Daniel Cormier nije mogao skrivati oduševljenje. Razlog je naravno taj što će Cormier kao borac u main eventu dobiti udio PPV zarade koja će dodavanjem Lesnara dramatično porasti. U razgovoru za MMA Hour “DC” je ispričao kako se razveselio kad mu je Lesnar osobno potvrdio sretnu vijest.

“Hej Brock, zar je Božić stigao u kuću Cormierovih? Jer Brock Lesnar znači zarada od PPV-a. On nije odgovorio. Onda nakon reklama sam konačno dobio odgovor od Lesnara:’Sretan Božić DC!’Pomislio sam,’Ma zezaš me’. Uzeo sam si trenutak, malo zaplakao u kutu, i zatim sam se morao sabrati prije nego što počeo Rockhldov meč.”

Vijest o dodavanju Lesnara na UFC 200 razveselila je i Cormierovog protivnika Jona Jonesa.

>Jon Jones u svom stilu prokomentirao dodavanje Brocka Lesnara na UFC 200 event

UFC 200 trebao je predvoditi revanš Conora McGregora i Natea Diaza, no Cormier vjeruje da je novi card još bolji.

“To je velika priredba. Imate Brocka Lesnara koji je možda i najveća zvijezda u povijesti UFC-a, i vjerujem da imate najvažniju borbu koju UFC u ovom trenutku može organizirati.
Volim Diaza i Mcgregora. To je velika borba, ali koja joj je svrha? Ne bore se za opojas, niti za status izazivača. To je borba koju ljudi žele vidjeti zato što je atrakcija. Ali kad se radi o Jonesu i meni, to je najvažnija borba koju UFC može staviti na najvažniji event”, zaključio je “DC”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI