Lesnar: Nazvao sam Whitea da nastupim na UFC-u 200

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.06.2016 09:42h Autor:

Brock Lesnar

Nakon što je objavljeno da se Brock Lesnar vraća MMA borbama te da će biti dio UFC-a 200, bivši prvak u teškoj kategoriji izjavio je da je on bio taj koji je nazvao predsjednika najjače svjetske MMA organizacije i iskazao želju da nastupi na ovom događaju.

Posljednji put Brock Lesnar bio je u UFC-ovom oktogonu u prosincu 2011. kad je izgubio od Alistaira Overeema. Nakon više od pet i pol godina vraća se u UFC te je objasnio što fanovi mogu od njega očekivati u dvoboju protiv Marka Hunta.

“Nije Dana White nazvao mene već sam ja zvao njega. Ne možete ući u oktogon slabo pripremljeni. Ne bih zvao Whitea da nisam spreman. Dovoljno sam pametan da to ne učinim. Znam koliko je to opasno i koliko je opasan ovaj sport. Potpuno sam koncentriran i 100 posto spreman.”, izjavio je Lesnar.

Prije nego što je napustio MMA borbe Lesnar je upisao dva poraza. Osim od Overeema izgubio je i od Caina Velasqueza na UFC-u 121 kad je ostao bez naslova prvaka u teškoj kategoriji, ali tvrdi da je spreman za meč s Huntom.

“Potpuno sam posvećen ovome. Nisam spreman 100 posto već 1000 posto. Imam veliku podršku obitelji i prijatelja. Ovo zapravo nije bila teška odluka.”

Koliko će biti težak povratak i sama borba protiv Hunta tek ćemo vidjeti na UFC-u 200, koji će se održati 9. srpnja, kad će mu na suprotnoj strani biti Mark Hunt.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI