Lewis: Browne voli tući žene, zahvalan sam sucu što je dopustio da iskalim svoj bijes na njemu

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.02.2017 10:28h Autor:

Derrick Lewis

Derrick Lewis je stvarno pokopao Travisa Brownea. Nako što je nokautirao u drugoj rundi glavne borbe Fight Night 105 priredbe u Halifaxu, Lewis se u oktogon intervjuu osvrnuo na optužbe o obiteljskom nasilju za koje je Brownea teretila bivša žena, a spomenuo je i njegovu sadašnju djevojku, Rondu Rousey.

“Znao sam da jednostavno imam veće srce od njega”, rekao je Lewis Brianu Stannu u oktogonu. “On sebe naziva čovjekom, ali voli dići ruku na ženu. Stoga zaboravite tog tipa. Ja imam puno više srca. Gdje je ta fina guzica Ronde Rousey?”

Iako je Browne bio oslobođen optužbi iz 2015. njegove bivše partnerice Jenne Webb, uoči borbe Lewis je izjavio da mu Browneovo navodno nasilje nad ženama služi kao motivacija.

Stav nije promijenio niti nakon borbe pa se tako na press konferenciji zahvalio sucu Mariju Yamasakiju što nije prekinuo borbu ranije čime je Browne dobio nekoliko suvišnih udaraca u kojima je “Crna Zvijer” očito uživala.

“Cijenim to. Gdje je Yamasaki? Cijenim to i zahvalan sam što je pustio borbu da traje malo duže nego što je trebala. Htio sam iskaliti svoj bijes na Travisovom licu jer on voli tući žene. Stoga cijenim suca što je to napravio.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI