Lewis ‘savjetuje’ Ngannoua: Treba ti tijelo poput moga ako želiš preživjeti u oktogonu

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.02.2018 16:11h Autor:

Lewis i Ngannou (Instagram)

Dok se priprema za meč protiv Marcina Tybure, Derrick Lewis i dalje drži jedno oko na Francisu Ngannouu.

Lewis već neko vrijeme zaziva ovaj meč, a jednom kada je Stipe Miočić pokazao put do pobjede protiv opasnog Kamerunca, ‘Crna zvijer’ je dobila još više samopouzdanja te samim time postala još glasnija u medijskim istupima.

Jedna od najsvježijih Lewisovih prozivki dolazi nam iz njegovog intervjua za FloCombat. Lewis u tom razgovoru kritizira Ngannoua, objašnjava da je predvidio Stipinu taktiku, ali i savjetuje Francisa po pitanju mišićne mase s kojom bi se trebao pojaviti u svom povratničkom meču.

“Gledao sam highlightse te borbe. Nisam gledao cijelu borbu jer nisam htio platiti PPV i dati Francisu dio svog novca. Pogledao sam sažetak i vidio da ga Stipe drži uz ogradu dok je on na koljenima. Mislim da Stipe čak nije ni radio toliki pritisak i da se Francis za ustajanje jednostavno trebao uspraviti i ustati. On u tome nije uspio, a ja znam da ne bih samo tako dopustio Stipi da me drži na taj način. Bila je to borba na pet rundi, a Stipe je dobar hrvač i znao sam da će upravo tako raditi”, ukratko je iznio Lewis svoju analizu, da bi se zatim bacio i na ‘savjetovanje’ Ngannoua:

“On ima previše mišićne mase i bilo je jasno da će brzo ostati bez zraka. U njegovoj idućoj borbi će se ponoviti ista stvar, osim ako ne odluči izgubiti dobar dio tih mišića. Treba mu tijelo poput moga ako želi preživjeti u oktogonu. Već sam neko vrijeme zainteresiran za borbu s Francisom. Moj trener vjeruje da bih ga uništio, ni njemu se on nimalo ne sviđa. Mislim da sam bolje potkovan od njega u svim segmentima. Vjerujem i da imam bolju kondiciju te da sam discipliniraniji. Ja slušam svoje trenere i stvarno vjerujem da bih ga pobijedio.”

Ipak, prije nego što uopće počne pregovarati o ovom potencijalnom dvoboju, Lewis će se za desetak dana u Teksasu prvo morati pobrinuti oko nastupa protiv sve boljeg i opasnijeg Poljaka Tybure.

“Crna zvijer” hoće Ngannoua: Narokan je steroidima i ima 40 godina!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI