Lina Lansberg i Brad Pickett dobili zamjenske protivnike za londonski UFC event

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.03.2017 16:41h Autor:

Lina Lansberg

Spašene su dvije borbe UFC Fight Nighta 107, koji se idućeg vikenda održava u Londonu, nakon što su pronađeni zamjenski protivnici za Brada Picketta i Linu Lansberg.

Šveđanka, koja je u UFC-u debitirao protiv Cyborg Justino, susresti će se protiv Lucie Pudilove u borbi koja će zapravo biti njihov revanš. Pudilova je vlasnica skora 6-1, a jedini poraz joj je nanijela upravo Lansberg, sudačkom odlukom prije dvije godine u Švedskoj. Mlada Čehinja je nakon te borbe nastupila još tri puta i svaki put trijumfirala.

Zamjenski protivnika za Brada Picketta je Marlon Vera, kojeg odnedavno pamtimo kao potencijalnog zamjenskog protivnika Jimmiea Rivere, no Rivera ga je odbio uz komentar kako nije zlostavljač. Veru je to izuzetno razljutilo, no nije mogao protiv toga. Sada je ponovno prihvatio priliku uskočiti kao zamjenski protivnik i to u oproštajnu borbu Brada Picketta na gostujućem terenu. 24-godišnjem Ekvadorcu, koji je u UFC-u upisao dvije pobjede i dva poraza, mora se priznati hrabrost i odlučnost.

Event koji se održava idućeg vikenda u O2 Areni predvode Jimi Manuwa i Corey Anderson.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI