Loša vijest za Cunga Lea? U Makau ga čeka testiranje urina i krvi!

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.08.2014 17:58h Autor:

Cung Le prije par godina i danas

UFC će nakon kraće pauze ovog vikenda održati dva eventa istoga dana, a jedan od njih na rasporedu je u kineskoj pokrajini Makao gdje je glavna borba večeri okršaj između Michaela Bispinga i Cunga Lea.

Upravo potonji borac jedna je od zanimljivijih tema posljednjih dana nakon što se na Internetu pojavila njegova najnovija fotografija na kojoj izgleda zaista nevjerojatno, pogotovo kad se uzme u obzir da ima 42 godine.

Mnogi MMA fanovi su uvjereni da je Le koristio pojedine nedozvoljene supstance, no to su u ovom trenutku samo nagađanja, ali kroz koji tjedan saznat ćemo pravu istinu.

Iako UFC Fight Night 48 nije pod ingerencijom nijedne Atletske komisije, UFC je najavio da će sam provesti stroge doping testove, a najbolja svjetska MMA organizacija već je pokazala da u tom slučaju nema milosti prema svojim borcima za koje se pokaže da nisu "čisti".

Najavljen je tako strogi doping test na kojem će se analizirati uzorak urina i krvi, a nema sumnje kako će se rezultati čekati s velikim nestrpljenjem.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI