Lobov: Aldo je pičkica, ja nikada ne bih prihvatio taj pojas

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.03.2017 10:45h Autor:

Artem Lobov i Conor McGregor

Jose Aldo nikad nije prežalio poraz od Conora McGregora prije godinu i pol kada mu je Irac oteo pojas prvaka perolake kategorije nokautom u samo 13 sekundi.

Dugo je tražio revanš, Conor je imao druge planove, a UFC je prihvatio McGregorovu igru i dopustio mu da postane prvak u dvije divizije. No, jedan pojas morao je vratiti, a završio je opet u rukama Alda koji ga je prihvatio bez revanša s Ircem.

Iz McGregorovog tabora stigla je neugodna poruka za Brazilca koja ga je podsjetila na bolan poraz i činjenicu da je prvak postao za “zelenim stolom” jer mu McGregor još nije dao šansu za revanš.

“Da sam ja na njegovom mjestu, nikada ne bih prihvatio taj pojas”, rekao je Artem Lobov, član McGregorovog tima.

“Uzeli su pojas tipu koji ga je nokautirao u 13 sekundi, i predali pojas natrag Aldu, a on ga je samo uzeo s osmjehom i sretan je. Kakva pičkica moraš biti da prihvatiš pojas na takav način? Nikada to ne bih napravio. Rekao bih, dajte mi tog tipa, želim se boriti. Ako više nije u diviziji, jebiga, ne želim pojas. Neka se druga dvojica bore, a ja ću se boriti s pobjednikom, zaslužiti titulu. Jer on sada drži pojas kojeg mu je McGregor uzeo u 13 sekundi. Nikada se neće moći riješiti te mrlje”, dodao je Lobov.

Aldo čeka prvu obranu pojasa protiv Maxa Hollowaya na UFC 212 3. lipnja u Riju. McGregor je na odmoru i lobira za “borbu stoljeća” protiv Floyda Mayweathera.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI