Lombard MacDonaldu: Uništit ću te tako da te vlastita majka neće prepoznati!

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.08.2015 09:41h Autor:

Rory Macdonald

Hector Lombard odrađuje jednogodišnju suspenziju zbog pada na doping testu nakon borbe protiv Josha Burkmana na UFC-u 182. Da nije uhvaćen u varanju, Lombard bi se sučelio s Roryjem MacDonaldom na UFC-u 186, no Kanađanin je umjesto Lombarda dobio šansu za naslov te je poražen od Lawlera.

Dok čeka da mu istekne suspenzija Lombard lagano podgrijava dvoboj s MacDonaldom pa je jasno da nema ništa protiv upravo tog meča jednom kad se vrati.

"Znam da me proziva. Moramo odraditi taj posao do kraja. Javno me proziva, priča razna sranja. Imam nedovržen posao s tim likom. I dalje spominje moje ime gdje god se nađe", izjavio je Lombard za FOX Sports.

"Neki dan je u intervjuu s Helwanijem rekao da očekuje kako ja neću biti u formi kada se vratim. To se neće dogoditi. On očekuje lagan posao, očekuje da ću se vratiti stariji, godinu istrošeniji. Misli da će lagano pobijediti. Znaš što Rory? Uništit ću te. Uništit ću te tako jako. Nemaš pojma što ti se sprema. Uništit ću te tako da te vlastita mama neće prepoznati. Pokazat ću ti pakao. Ovo je moja poruka tebi: Uništit ću te!", dodao je Lombard.

Istine radi, MacDonald zapravo i nije toliko spominjao Lombardovo ime kao što to ovaj tvrdi. Dapače, MacDonald je o Kubancu govorio biranim riječima. Evo što je točno izjavio u mikrfon Arielu Helwaniju…

"Ima toliko dobrih boraca. Hector Lombard, Thiago Alves. I svi drugi u top 10 s kojima se nisam borio."

Lombardu suspenzija ističe 3. siječnja 2016.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI