Lombard najpoželjniji izazivač Andersona Silve

UFC 16.07.2012 08:43h Autor:

Hector Lombard

 

Samo 8 posto glasača u našoj posljednjoj anketi je glas dalo “pobjedniku meča Munoz i Weidman”. Pitanje je, dakako, glasilo “Što bi trebalo biti sljedeće za Andersona Silvu?”. No, sigurni smo da bi nakon posljednje impresivne predstave mladog američkog hrvača i demoliranja “Filipinskog čudovišta”, postotak glasova bio kud i kamo veći.

Ovako je najviše glasova otišlo Hectoru Lombardu – čak 35 posto. Ipak, ispred njega je još uvijek težak zadatak dokazivanja u najjačem oktogonu na svijetu. Priliku za to će imati već idućeg vikenda kada će mu dobrodošlicu u UFC-u na 149. PPV priredbi zaželjeti Tim Boetsch.

Drugi najpopularniji odgovor je bio “Jon Jones”. Ne čudi da bi čak 24 posto glasača htjelo vidjeti meč koji mnogi nazivaju najintrigantnijim u povijesti američke MMA promocije. No, s obzirom na izjave koje smo posljednjih dana mogli čuti od oba borca, jasno je kako niti jednom nije u interesu ovaj zanimljiv okršaj, pa ga vrlo vjerojatno nećemo gledati u skorijoj budućnosti.

13 posto glasova je otišlo na “zasluženu mirovinu”, a najmanje je očito intrigantan dvoboj protiv Rashada Evansa koji se posljednjih dana sam gura u poziciju izazivača.

Bilo kako bilo, posljednju riječ će imati UFC. Ako Lombard pobijedi Boetscha, ne bi čudilo da uskoro vidimo meč koji će odlučiti novog izazivača. Tu su još i Bisping, Stann…

Hvala vam na glasovima, a ovim putem najavljujemo sljedeću anketu!

Bispingova osveta ili Hendovo umirovljenje iz snova?
  • Hendo još jednim prekidom završava Bispinga. x 224 puta39%
  • Bisping prekidom osvećuje poraz. x 196 puta34%
  • Bisping odlukom stiže do prve obrane naslova. x 104 puta18%
  • Hendo odlukom postaje novi prvak. x 36 puta6%
  • Ne znam, niti me zanima. x 9 puta2%

Ukupno glasano: 569 puta

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI