Lombard prihvatio borbu protiv timskog kolege Woodleya

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.08.2014 15:54h Autor:

Hector Lombard

UFC ima ideju dogovoriti borbu između Hectora Lombarda i Tyrona Woodley. Problem bi mogao biti što su obojica članovi istog tima, no to Lombardu ne smeta te je prihvatio borbu. Čeka se još Woodleyev pristanak.

Iako UFC ne voli uparivati članove istog tima, velikim dijelom i iz tog razloga što borci rijetko kad prihvaćaju te borbe, možda su našli slučaj gdje se neće pridržavati tog nepisanog pravila. Tyronu Woodleyu i Hectoru Lombardu, dvama borcima koji su članovi American Top Teama, ponuđena je međusobna borba.

Nedugo nakon toga, došla je i potvrda od strane Lombarda, a prenio ju je sam Dana White rekavši: "Zanimljivo oko ove cijele situacije je to da je Woodley prozvao Matta Browna, a rangiran je više od njega. No, mi želimo borbu Woodleya i Hectora Lombarda. Hectora smo kontaktirali i rekao je da može, da nema problema i da će se boriti protiv Woodleya, čekamo još samo Tyronov pristanak."

UFC-ova velter divizija ovim bi mogla dobiti još jednu zanimljivu borbu iz samog vrha. Inače, Lombard se prije ozljede trebao boriti protiv Dong Hyun Kim u Makau. Umjesto njega nastupio je Woodley te savladao korejskog borca i tako se vratio među kandidate za napad na velteraški pojas.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI