Lombard: Što god se dogodilo ovog vikenda, želim napasti Munoza

UFC 19.07.2012 07:00h Autor:

Hector Lombard

 

Hector Lombard najavio je da će nakon svoje ovotjedne borbe protiv Tima Boetscha javno izazivati Marka Munoza.

Australsko-kubanski borac Hector Lombard, koji će ovog vikenda na UFC-u 149 odraditi svoj prvi meč u karijeri kao UFC-ov borac ne žuri se s napadom na titulu prvaka u srednjoj kategoriji. Meč protiv Andersona Silve očito mu nije toliko velika želja trenutno, već želi odraditi prije toga nekoliko drugih borbi.

Ovog vikenda u Calgaryju bori se protiv Tima Boetscha, a već je najavio koga želi za svog idućeg protivnika i to je ime koje je mnoge iznenadilo s obzirom na to da je čak i Dana White spomenuo da je moguće da već nakon svoje prve eventualne pobjede napadne Andersona Silvu.

“Ovo ću učiniti bez obzira na sve. Sad sam fokusiran na meč protiv Boetscha, a nakon toga na borbu ću izazvati Marka Munoza. To je moj cilj, želim njega prebiti. Pričao je mnogo ružnih stvari o meni, a ja sam jedan od onih boraca koji ne voli kad se druge komentira. Kad vidim da netko radi takve stvari, želim to riješiti”, rekao je Lombard.

Bivši Bellatorov borac čak je rekao da bi odbio meč protiv Andersona Silve ako mu se ponudi nakon Boetscha, samo kako bi se mogao razračunati s Munozom.

UFC 149 možete pratiti uživo u noći sa subote na nedjelju s početkom u  04:00h, a snimka priredbe je u cijelosti raspoloživa tijekom nedjelje 22. srpnja na istoj platformi (MaxTV, kanal 25).

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI