‘Ludi’ Romero je novom pobjedom zapravo ispunio želju Roberta Whittakera

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.02.2018 11:49h Autor:

Whittaker i Romero

Yoel Romero nije protivnik kojeg bi poželjela većina UFC-ovih boraca, ali Robert Whittaker nije poput većine.

UFC-ov prvak iz srednje kategorije već je jednom svladao strašnog Kubanca. Dogodilo se to na UFC-u 213 u borbi originalno zamišljenoj kao onoj za privremeni pojas, ali vrijeme i splet okolnosti, za koje su najzaslužniji Georges St. Pierre i Michael Bisping, učinili su svoje i mladog Australca zasluženo postavili na sami tron.

Nažalost, zbog infekcije stafilokokom Whittaker nije bio u mogućnosti nastupiti u glavnoj borbi UFC 221 priredbe te je na njegovo mjesto uskočio Romero. Pratio je prvak pozorno što se događa u borbi koja će odrediti njegovog idućeg izazivača, a po završetku dvoboja je čak i na španjolskom jeziku čestitao kubanskom ratniku.

No ono što je zanimljivo je da se Romerovom pobjedom zapravo ispunila Whittakerova želja koju je otkrio na ‘The Halfcast Podcastu” uoči samog eventa u Perthu.

“Želim da Romero pobijedi jer postoji nešto što mi se sviđa u njegovoj ludosti. On je dobar tip, ali ozbiljno lud. Jednostavno mi se sviđa takav”, izjavio je tada Robert bivajući svjestan da bi u slučaju njegove pobjede ponovno morao ukrstiti rukavice s opasnim Kubancem.

A da je Romero idući protivnik za Australca, potvrdio je i sam Dana White u razgovoru za ESPN. Konkretan datum ovog revanša znat će se onog trenutka kada bude jasnija situacija oko Whittakerovog oporavka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI