Ludo vaganje u Ottawi: Pas, kolačići, balončići i ponovno sjajni Sean O’Connell (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.06.2016 15:15h Autor:

Steve Bosse i Sean O’Connell

Novi način vaganja za UFC evente donio je puno opušteniju atmosferu među borcima, pa smo ovog puta vidjeli par neobičnih, ali i duhovitih situacija.

Nije rijetka situacija da netko izvede neki performans ili gestu na vaganju, posebno ako je u pitanju Sean O’Connell, no ovog puta se dogodilo baš više takvih situacija. Neki borci su ponovili slične geste od ranije, dok su neki napravili nešto novo.

Tako se Valerie Letourneau na vaganju pojavio sa svojim psom u naručju, a čini se kako se to svidjelu Joeu Silvi, ali i njenoj protivnici Joanne Calderwood. Sam Alvey se odlučio našaliti sa frizurom svog protivnika Eliasa Theodoroua, pa je došao s perikom, dok je Olivier Aubin-Mercier još jednom odlučio na svoj način prezentirati kanadsko gostoprimstvo, ponudivši svog protivnika kolačićima.

Naravno, oni koji poznaju UFC ipak su najviše očekivali što će pripremiti Sean O’Connell, koji je redovno glavna zvijezda vaganja. Nakon što je prošli put svog protivnika Ilira Latifija nagradio cvijećem, ovog puta je shvatio da Steve Bosse nije raspoložen za slične stvari, pa je odlučio odraditi posao dok je Kanađanin na vagi, tako što je uzeo i pirio vodene balončiće, dok je tijekom “staredowno” to prepustio svojoj pratnji.

Neke od najboljih spomenutih trenutaka možete pogledati u videu, a nama je drago da se ovakve lijepe i duhovite stvari događa samo dan prije nego što će borci jedni drugima “pokušati otkunuti glavu”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI