MacDonald: Doping testovi VADA-e su naporni!

UFC 06.11.2012 10:14h Autor:

Rory MacDonald

Rory MacDonald uskoro se bori protiv BJ Penna, a preduvjet za dogovaranje tog meča bio je pristanak na iznenadna doping testiranja koja će obavljati VADA.

Bivši UFC-ov prvak s Havaja, BJ Penn, predomislio se i na nagovor fanova ipak odlučio ipak vratiti u oktogon. Mnogi su se htjeli s njim boriti u tom povratničkom meču, ali BJ se odlučio za okršaj protiv Roryja MacDonalda. No, ipak je imao jedan preduvjet za prihvaćanje borbe.

Inzistirao je da VADA može u bilo kojem trenutku po vlastitom nahođenju obavljati doping testove, a Rory je odlučio na takvo što pristati, sve ne bi li se u prosincu borio protiv njega.

No, sada je Rory lagano promijenio mišljenje, ali nema namjeru odustati. "Moje prvo testiranje je bilo prošlog tjedna. Iznenadili su me, pokucali mi na vrata i napravili test. Tako sada može biti non stop sve do borbe. To je prilično naporno. Ne sviđa mi se da me bude ujutro i kvare mi rutinu, to ipak nisam očekivao. Da vam budem iskren, čak sam bio na njih i zaboravio. No, nekako ću to ipak podnijeti", rekao je Rory, koji je u svojoj karijeri slavio 13 puta, a samo jednom bio poražen.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI