MacDonald: Kad ga jednom uzmem pojas će dugo biti moj!

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.08.2014 10:58h Autor:

Rory MacDonald

Rory MacDonald ima dvije pobjede u nizu. U ovoj je godini dva puta uzdignutih ruku izlazio iz oktogona. Ostvario ih je jednoglasnim odlukama sudaca kad su mu na suprotnoj strani bili Demian Maia i Tyron Woodley. Novi mu je protivnik Tarec Saffiedine.

Ovaj će se meč održati 4. listopada na UFC Fight Nightu gdje će MacDonald i Saffiedine biti u glavnim ulogama. Nova bi pobjeda MacDonalda mogla dovesti u priliku da se bori za naslov prvaka u velter kategoriji jer pobijedio je u sedam od svojih posljednjih osam borbi.

"Ne polažem previše nade u to. Jednostavno sve će ići svojim tokom. Moram napraviti prave stvari dok se borim. To je jedino u mojim rukama. To je jedino pod mojom kontrolom. Učinit ću sve da se prikažem u najboljem izdanju i onda ću biti bliže toj mogućnosti. Borit ću se protiv bilo koga da bih dokazao da sam najbolji.", izjavio je MacDonald.

Saffiedine se oporavio od ozljede i za povratnički je meč želio upravo MacDonalda.

"Ja samo razmišljam i nadam se borbi za naslov. Ne zanima me što misle oni koji su rangirani ispod mene. Ja želim pojas prvaka. Neću raspravljati s čelnim ljudima UFC-a o odlukama tko će se sljedeći boriti za naslov, ali uistinu vjerujem da sam najbolji. Kad dobijem priliku i iskoristim je držat ću pojas jako dugo u svom vlasništvu.", rekao je MacDonald.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI