MacDonald u Ottawi ponovno slomio nos, razmišlja o operaciji

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.06.2016 11:58h Autor:

Rory MacDonald/ Joe Camporeale-USA TODAY Sports

“Crveni kralj” Rory MacDonald nakon borbe sa Stephenom Thompsonom nije bio crven kao u nekim prijašnjim izdanjima, ali oktogon nije napustio bez ozljeda. Pet rundi s kickboxing čarobnjakom u glavnoj borbi večeri UFC Fight Night 89 priredbe u Ottawi rezultirale su slomljenim nosom za Kanađanina što je ozljeda koja ga muči već duže vrijeme.

“U petoj rundi smo bacali udarce u jednoj razmjeni. Ne znam točno koji je to udarac bio, spustio sam bradu i pokušavao bacati kombinacije. No nešto je sjelo i osjetio sam kako vodopad počinje curiti, poznati osjećaj”, rekao je MacDonald na pressici nakon eventa.

MacDonaldu je nos nastradao i prošle godine u njegovoj spektakularnoj borbi za naslov kada mu je prvak Robbie Lawler smrskao nos i tako obranio naslov. Operacija je opcija koju MacDonald još nije isprobao, a budući da se problem učestalo ponavlja, član Tristar Gyma bi se mogao opredijeliti za tu opciju.

“Ne znam. Zapravo, slomio sam ga nekoliko puta prije ove borbe. Nisam siguran što da napravim. Dao sam mu vremena, ali nastavio je pucati. Ne znam je li operacija najbolja opcija. Stvarno si moram uzeti vremena i vidjeti može li ga operacija učiniti čvršćim, jer samo mirovanje nije napravilo ništa”, dodao je.

Inače, MacDonald je ovim nastupom ispunio svoj ugovor s UFC-om, ugovor koji nije obnavljao prije posljednje borbe. Svjesna je to odluka MacDonalda koji je već ranije najavio da prije sklapanja novog ugovora želi vidjeti što mu ostatak tržišta nudi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI