Machida: Weidman će biti spreman na stand-up protiv Belforta!

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.08.2014 10:09h Autor:

Lyoto Machida

Chris Weidman će naslov prvak u srednjoj kategoriji braniti protiv Vitora Belforta 6. prosinca na UFC-u 181. Neki misle da bi u tom meču trebao izbjegavati stand-up borbu, ali tako ne misli Lyoto Machida.

Machida dobro poznaje mogućnosti oba borca. S Belfortom je trenirao dok je s Weidmanom proveo 25 minuta u oktogonu kad je početkom srpnja napadao naslov.

"Ne mislim da bi stand-up mogao biti problem za Weidmana u ovom meču. On je spreman na svaki razvoj borbe. Ako će morati biti u stand-upu biti će. Vitor u svakom slučaju može udarcima okončati borbu, ali mislim da će Weidman biti spreman na takvu situaciju.", izjavio je Machida.

Weidman je dva puta bio uspješniji od Andersona Silve u stand-upu, a nedavno je slavio i protiv Machide koji je također izvrstan udarač. No, ovdje će morati biti spreman na Belfortove brze ruke i kickove.

"To je dobra borba za obojicu i imaju dobre izglede za pobjedu. Niti jednog ne možemo podcijeniti. Weidman je puno napredovao i ima veliko srce. Vitor je supertalentiran i također je bitno napredovao. Kad imate tako izjednačene protivnike teško je prognozirati pobjednika."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI