Magalhaes: Ako bude prilike, završit ću i Jonesa u parteru!

UFC 24.07.2012 08:24h Autor:

Vinny Magalhaes

 

 Vinny Magalhaes uživa proteklih dana u medijskoj pažnji i vrlo je uvjeren u svoje sposobnosti, pa najavaljuje da će pobijediti i Jona Jonesa ukoliko bude imao priliku.

Sjajni brazilski BJJ borac, Vinny Magalhaes, koji je prije nekoliko dana po drugi puta u karijeri dogovorio suradnju s UFC-om, borit će se s našim Igorom Pokrajcem.

Iako je otkrio da još uvijek nije detaljnije analizirao snimke nastupa hrvatskog borca, poznato mu je da je Pokrajac ipak slabiji od njega kad je u pitanju parter te je već u nekim njegovim prethodnim mečevima uočio nedostatke i prostora da ga pobijedi submissionom.

No, Magalhaes već gleda i poprilično unaprijed, pa čak razmišlja i o eventualnoj borbi s aktualnim prvakom Jonom Jonesom. “Uvjeren sam da u parteru mogu pobijediti svakog UFC-ovog borca u poluteškoj kategoriji, uključujući Jona Jonesa.”

Brazilac je ipak svjestan da mu samo BJJ nije dovoljan za postati vrhunskim MMA borcem. “Imati samo odličan jiu-jitsu nije dovoljno da bi se došlo do vrha u UFC-u, a i ipak je još prerano za nagađanja o borbi protiv Jonesa”, dodao je Vinny.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI