Mark Hunt o doping ustupku prema Lesnaru: To je najobičnije sranje i dokaz da je napucan

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.06.2016 20:53h Autor:

Mark Hunt

Vijest o tome kako je USADA napravila ustupak prema Brocku Lesnaru poprilično je razljutila Marka Hunta, njegovog protivnika na UFC 200 eventu.

Podsjećamo, pravilo antidopinške komisije je tako da borci povratnici moraju biti testirani četiri mjeseca od objave povratka borbama, prije nego mogu nastupiti. Ipak, na zamolbu UFC-a, USADA je pristala na to da Lesnar bude testiran samo kroz mjesec dana, koliko je preostalo do njegovog nastupa na UFC 200. Njegov protivnik Mark Hunt nije nimalo sretan zbog toga:

“To nije fer, obično je sranje i sramota. Mislim kako nitko ne bi trebao imati privilegije prema testiranjima, ukoliko žele ovaj sport učiniti čistim. Ovo je loš potez, neovisno na koga se odnosi. Isto tako, mislim kako je on napucan do maksimuma, no svejedno ću ga nokautirati, nema to nikakve veze. On ne bi trebao imati nikakve ustupke, kad bi tako bilo, svi bi mogli bez problema uzimati steroide. 

Već sam se čuo s Danom Whiteom i rekao mu svoje mišljenje, no izgleda da su Lesnarova testiranja krenula. Jednostavno, mislim kako bi svi trebali imati isti tretman po tom pitanju. Ukoliko ne bude tako, uskoro bi se UFC mogao podijeliti na dva natjecanja, onaj za one napucane i onaj za čiste.”

Iako je Hunt ljut, čini se da ga sve to samo još više motivira. Uostalom, njemu se nikad nije bilo problem boriti protiv ikoga.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI