Mark Hunt planira “počešati” Lesnara u svom stilu

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.06.2016 10:23h Autor:

Brock Lesnar & Mark Hunt

Brock Lesnar se odlučio vratiti u oktogon, pa makar samo na jednu borbu, no UFC mu nije nimalo popuštao. Bivši prvak teške kategorije nastupit će 9. srpnja na UFC 200 priredbi u Las Vegasu, a za protivnika je dobio jednog od najstrašnijih nokautera u povijesti sporta, Marka Hunta. “Super Samoan” se dobro zagrijao za ovaj meč i to nokautima u prvoj rundi protiv Antonia “Bigfoota” Silve i Franka Mira te je spreman za mjesec dana prirediti povratničku dobrodošlicu WWE zvijezdi.

Na svojim službenim stranicama Hunt se osvrnuo na povratak pro wrestlera i sudeći prema njegovim riječima Lesnaru se loše piše.

“Kada su me prije nekoliko tjedana tražili da budem spreman za srpanj, bio sam jako uzbuđen. Nisam imao pojam da se radi o Lesnaru, ali kao i inače nije bitno s kim se borim jer tko stane samnom u kavez čekaju poštene batine.”

“Pripremit ću se najbolje što znam. Moj um je stvoren za ovakva sranja. Bacite me u vrtlog bitke i 9 od 10 puta ja ću izaći iz bitke na nogama.”

Lesnarova najjača oružja su njegov atleticizam i vrhunsko hrvanje, no za Hunta pristup ostaje isti.

“S hrvačem se nosim kao i s bilo kojim borcem, nabijem ga u glavu.”

Lesnar je još 2001. bio uhićen zbog posjedovanja steroida, iako su optužbe odbačene nekoliko mjeseci kasnije.

“Nadam se da ga testiraju, ali u konačnici to nije niti bitno. Vrijeme je za ‘udaranje u lice’, to je igra koju igram već godinama.”

Huntova prognoza za ovaj meč je ista kao i sve njegove prognoze:

“Nokautirat ću ga, otpast će mu usta i usne će mu odletjeti. Ako ga nešto svrbi, ja ću ga počešati. Ja se ne borim povremeno. On misli da je ovo igra u kojoj može doći ili otići. Poslat ću tog glumca nazad da se pretvara zajedno s ostalim honorarcima. Ovo carstvo je za prave borce, a ne one koji se pretvaraju.”

Hunt je za kraj Lesnaru poslao poruku:

“Nemoj miješati hrvanje spravom borbom jer to je ono što ćeš od mene dobiti.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI