Marlon Moraes: Čekat ću pobjednika između Dillashawa i Garbrandta, ali i trenirati da uskočim kao zamjena

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.06.2018 18:24h Autor:

Marlon Moraes s timom

Nakon velike pobjede protiv Jimmiea Rivera, Marlon Moraes smatra kako nema druge opcije za njega osim borbe za titulu UFC prvaka bantam kategorije.

Moraes je došao do svoje treće pobjede u nizu te ukupno 16. u posljednjih 17 borbi. Ako računamo na to da je borba protiv Raphaela Assuncaoa bila toliko neizvjesna da je u bilo kojoj opciji mogla otići na bilo koju stranu, možemo reći da Moraesa jako dugo nitko nije savladao. A način na koji je savladao Aljamaina Sterlinga i Riveru je nešto što se ne viđi svaki dan, posebno ne u dvije borbe u nizu. Smatra kako je došao u situaciju gdje može razmišljati samo o jednoj borbi.

“Ne zanima me niti jedna druga borba osim borbe za pojas prvaka. Spreman sam čekati jer jedina ambicija mi je biti prvak”, rekao je Marlon odmah nakon borbe, koja je završila puno brže nego što je bilo tko mogao očekivati.

Iduća borba za naslov prvaka na rasporedu je 4. kolovoza, odnosno revanš TJ Dillashawa i Codya Garbrandta. Marlon se do kraja godine vidi u borbi s pobjednikom, no isto tako će biti spreman uskočiti ukoliko se netko od njih dvojice ozlijedi.

“Otići ću kući i odmah početi trenirati. Ovo je bila borba koju su svi željeli gledati jer smo je dobro izgradili. Ja sam pobijedio, a mislim kako je način na koji sam pobijedio sam po sebi dovoljan da ja zaslužim biti idući izazivač.”

30-godišnji Brazilac bio je jedini WSOF prvak bantam kategorije, a taj je pojas obranio šest puta. U promociji je bio od prvog do posljednjeg eventa, da bi početkom prošle godine postao UFC borac te je u točno godinu dana uspio nastupiti četiri puta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI