Matt Hughes ne odustaje: Želi se ponovno boriti, a supruga mu ne dopušta

UFC 30.01.2012 08:25h Autor:

Matt Hughes

Matt Hughes se odmorio i sada želi ponovno u kavez. Njegova supruga, očekivano, nije oduševljenja ovakvim raspletom, a presretan nije niti čelnik UFC-a, Dana White koji će ga pokušati odgovoriti od povratka.

Nakon što je doživio težak poraz od Josha Koschecka, Hughes je najavio duži odmor, a već tada je White rekao kako bi se bivši prvak trebao povući. O budućnosti ovog MMA velikana odlučit će skorašnji sastanak.

“Želim se ponovno boriti, moja mi supruga govori da bih se trebao povući, pa će Dana biti taj koji će odlučiti. Razgovarat ćemo i vidjeti što će se dogoditi. Volio bih već večeras pričati s njim, no još uvijek ga nisam vidio”, poručio je Hughes tijekom UFC on FOX 2 priredbe.

“Ne znam kako će se sve rasplesti”, priznao je Hughes i dodao:

“Vjerujem da će gospodin White na kraju presuditi. Moja je supruga sjajna dama, no ona nije ta koja će odlučiti kada će se Matt Hughes povući. Nadam se da ću uskoro moći ponovno u kavez. Ne prozivam nikoga, samo se nadam da ću dobiti priliku za borbu. Dokle god se mogu dobro spremiti, mislim da sam sposoban biti kompetitivan u ovoj konkurenciji. Čekam odgovor…”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI