Max Holloway: Aldo je izbjegavao borbu protiv mene sve dok je mogao

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.03.2017 21:05h Autor:

Max Holloway

Max Holloway nije navikao imati pauzu od šest mjeseci između dvije borbe i ljuti ga što još više od dva mjeseca mora proći do borbe protiv Jose Alda. Za to krivi jedino UFC-ovog prvaka, za kojeg smatra da ga je pokušao izbjegavati dokle god je mogao.

Holloway i Aldo borit će se 3. lipnja na UFC 211 eventu u Brazilu, što je gotovo punih šest mjeseci od UFC 206 eventa, na kojem je Holloway savladao Anthonya Pettisa, osvojivši privremenu titulu perolake kategorije, odnosno sigurno mjesto prvog izazivača. Ipak, on se tome mjestu nadao već puno ranije, no protiv Pettisa se morao boriti nakon što je Aldo odlučio odbiti nastup na UFC 205. Idući termin bio im je ponuđen na UFC 208 eventu u veljači, no Aldo kao da je namjerno forsirao odgodu sve do Brazila. Holloway o svemu tome ima svoje mišljenje:

“Borba će se održati 3. lipnja jer se gospodin Aldo nije htio boriti na UFC 205, budući da je plakao i kukao UFC-u kako želi borbu protiv onog tipa kojeg svih hvataju i svi znamo tko je taj tip. Pokušavao je dobiti tu borbu, a već je imao borbu. Ova borba mogla se i trebala dogoditi puno ranije. Mogao se boriti protiv mene i na UFC 206, ali me je malo istražio. Shvatio je tko sam pa je rekao da se želi boriti samo protiv Conora, no ako ne može protiv njega, da bi se htio boriti protiv Anthonya Pettisa. Dodao je kako mu je Pettis lakši protivnik, a zvučnije ime od mene. To je vaš prvak i to je ono što on govori. Mislio sam da bi se prvak trebao biti spreman boriti protiv bilo koga i bilo gdje te doći i fanovima ponuditi show. No, ovaj stari momak se do sada nije ukazao.”

Zanimljivo, Aldo se nije borio od UFC 200 eventa u srpnju prošle godine, na kojem je savladao Frankie Edgara, osvojivši privremeni pojas. Nakon što je naslov prvaka oduzet Conoru McGregoru, Aldo je tako postao pravi prvak, dok je Hollowayu dodijeljen pomalo nepotreban privremeni pojas. To bi značilo kako će Aldu proći 11 mjeseci između dvije borbe. No čini se da njemu to ne smeta, za razliku od Hollowaya koji je vrlo ljut na Brazilca. Sve to namjerava naplatiti u oktogonu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI