Mayweatherov otac: Savjetujem mu da ne ide u UFC, ali čini se da će upravo to dogoditi!

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.02.2018 10:53h Autor:

Floyd Mayweather Jr

Jedan od strateških ciljeva UFC-a za 2018. godinu jest dovesti Floyda Mayweathera jr-a u Octagon. To i nije tajna s obzirom da je šef promocije Dana White na početku nove “sezone” upravo to javno obznanio. No, hoće li se to i  dogoditi ili neće, svakodnevna je dilema u američkim medijima. Ipak je slavni boksač jedna od najvećih sportskih zvijezda u SAD-u i njegov svaki korak, iako je ponovno u mirovini, se s velikom pažnjom prati.

U utorak je na ovu priču ponovno “dolio benzina” Mayweatherov otac, a ujedno i trener – Floyd Mayweather sr. U razgovoru za “The Mayweather Boxing Channel” je izjavio kako smatra da je njegov sin iskreno zainteresiran za meč u UFC-u!

“Ovo kako ja to sve vidim, moram vjerovati da je to cilj prema kojem idemo. Kako se meni čini, moram u to vjerovati”, rekao je na početku Mayweather sr. te je dodao:

“Ne znam što je to ostavština jer u ovom trenutku on ima dovoljno novca da do kraja života ne može ostati bez njega. Ne mogu to dobro oblikovati riječima, ali Floyd je sve već napravio, ostvario je sve što je moguće. Ja mu ne bih savjetovao da se bori u MMA-ju. Kao njegov trener, ne, kao njegov otac, ne! Želim mu da ima ovaj novac koji već sada ima. Gledajte on već sada ima hrpu novca, to je bolesno koliko je bogat. On je svoj čovjek, to je bitno kada govorimo o njemu.”

Očito je, prema izjavi Floyda Mayweathera sr-a, da njegovog sina “svrbi” ogroman novac koji bi sigurno mogao zaraditi ukoliko bi se okušao u Octagonu protiv Conora McGregora. Iako bi se radilo o realno potpuno nekompetentnom meču, nema sumnje da bi prodaja PPV-a probila krov. A u prošlosti se redovito pokazalo da Mayweather jednostavno ne može odoljeti mirisu novca…

“Reći ću vam istinu o svemu ovome, mislim da bi mogao pobijediti u nekoliko mečeva tamo, ali je možda bolje da se makne od toga. Neka se bavi onime što je njegova stvar, a tamo bi bio na nečijem tuđem igralištu, tu su rupe koje sigurno ima i ostali trikovi. To je jako teško ostvariti. Nemojte me krivo shvatiti, vjerujem da može pobijediti neke borce, ali mislim da nije vrijedno toga. Kada si već postigao sve što je on postigao, nema natrag, samo naprijed. To je jedina opcija”, zaključio je Mayweatherov otac i trener.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI