McCall: Nakon meča White mi je dao 25 tisuća dolara bonusa

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.07.2012 07:00h Autor:

UFC on FX3 poster

 

 UFC nerijetko nakon mečeva dijeli tajne bonuse svojim borcima odmah u svlačionici, a u jednom takvom slučaju Ian McCall je nagrađen s 25 tisuća dolara.

Borci početnici u UFC-u obično nisu pretjerano dobro plaćeni, nerijetko se radi i o iznosima od svega šest tisuća dolara, no nakon što su objavljene isplate boraca koji su nastupili na priredbi UFC on FX 3 prošlog mjeseca, mnogi su ostali iznenađeni.

Ian McCall je nastupio u glavnoj borbi večeri i doduše bio poražen, no honorar od svega devet tisuća dolara ipak mnogima nije bio jasan. Napokon smo dočekali i reakciju samog McCalla, koji je tom prilikom otkrio zanimljivu informaciju.

Nije tajna da UFC nerijetko zna isplaćivati dodatne bonuse odmah u svlačionici nakon mečeva, no o tome se ipak previše ne priča, borci su prilično tajnoviti i takve informacije zadržavaju za sebe. McCall je ipak odlučio otkriti istinu.

“Dana je rekao da ne voli davati u javnost točne brojke, ali odmah nakon meča poslao mi je dodatnih 25 tisuća dolara, a dobio sam još i novac od glavnog sponzora priredbe. UFC borcu plaća da radi svoj posao i ako ga odradi dobro, bit će dobro i plaćen. U svom prvom UFC meču zaradio sam 80 tisuća dolara, a to je mnogo novca za borca iz kategorije za koju polovica MMA fanova do tada nije ni znala”, rekao je Ian koji se natječe u muha kategoriji.

“Većina vas zna moju životnu priču i samo sam htio da znate da se UFC pobrinuo za mene, pogotovo kad je u pitanju plaća”, dodao je 28-godišnji borac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI