McGregor ponovno sa “šašavim” trenerom kretanja Portalom (VIDEO)

UFC 27.06.2016 15:09h Autor:

Conor McGregor & Ido Portal

Conor McGregor i Ido Portal nastavljaju suradnju. Unatoč kritikama nakon poraza od Nate Diaza na UFC-u 196 “The Notorious” je uoči revanša ponovno angažirao poznatog stručnjaka za kretanje.

Potral je s prvakom pero kategorije počeo raditi prije UFC-a 194 na kojem je i osvojio naslov. Budući da je meč trajao svega 13 sekundi nitko nije mogao zamjerati Portalu i njegovim neobičnim metodama treninga.

No nakon irčevog fijaska u ožujku kada ga je Diaz uzdrmao na nogama i zatim ugušio na podu sve McGregorove radnje našle su se pod kritikom, pa tako i njegova odluka da trenira s Portalom. Već i prije borbe Diaz je na press konferenciji u svom duhovitom stilu kritizirao cijenjenog trenera.

“S kime ti treniraš? Imaš onog šašavog jebača sa sobom. Ja imam prave trening partnere. Top 10 borce, top 10 boksače, top 10 jiu-jitsere, top 10 kickboksače…A ti i onaj šonjo s konjskim repićem se igrate lovice u parku i onda sam ja taj koji nema trening partnere? Ne bih rekao”, Diaz je komentirao.

McGregor, koji će s Diazom revanširati na UFC 202 priredbi u kolovozu, priznao je da je uoči prve borbe radio neke stvari pogrešno, ali se ne želi odreći svog treninga kretanja. Pomaže li Portal McGregoru ili ne, teško je reći, no ono što je bitno jest da je Irac ovoga puta ozbiljnije shvatio ostale segmente priprema te sada radi s adekvatnim sparing partnerima.

>McGregor za Diaza trenira s visokim boksačkim prvakom i olimpijcima

>McGregor za revanš s Diazom angažirao BJJ majstora

Working some beautiful angles and traps with @portal.ido at SBG today! Great work!

A video posted by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI