McGregor priznao: Prije dvije godine sam htio odustati od MMA-ja jer nisam imao novca

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.03.2015 09:34h Autor:

Conor McGregor

UFC izazivač u pero kategoriji, Conor McGregor, je progovorio o svom teškom putu prema vrhu svjetskog MMA-ja. Prema svemu sudeći sudjelovat će u najvećoj borbi u povijesti pero kategorije, a prije samo dvije godine je bio na rubu da se ostavi MMA-ja.

Evo zašto…

"U ovom poslu ste čitavo vrijeme 'gore-dolje'. Mnogo puta u glavi imate sumnje i nedoumice, želim li ja to ili ne želim", objašnjava McGregor i dodaje kako je potpis za UFC stigao tek kratak period nakon što je razmišljao o prekidu karijere.

"Tek kada sam potpisao za UFC sam odlučio da idem 100 posto u to. Izvan UFC-a, financijska sigurnost kod boraca ne postoji. Pa nisam bio siguran što želim raditi u životu… Dobar prijatelj, koji je proživio mnogo ratova unutar kaveza, je bio u teškoj životnoj situaciji pa je to utjecalo i na mene. Sjeo sam i razmišljao što ću, a da u tom trenutku UFC nije nazvao, vjerojatno bih odustao. Tada sam imao već dva MMA pojasa, a razmišljao sam: Mislim da ovo nije za mene. Možda ovo ipak nije za mene. Ako se to dogodilo mom prijatelju koji je bio toliko dobar, a sada se više ne može natjecati… On je definitivno bio UFC kalibar, ali nikada nije dobio priliku. Sjeo sam i doslovno bio spreman prekinuti karijeru. Nisam trenirao tri ili četiri tjedna. Nikada toliko nisam izostao", priznao je Irac.

Ipak, poziv od UFC-a je stigao, a dvije godine kasnije McGregor je bogat čovjek s prilikom da postane UFC prvak. Vjerujemo da su i fanovi zadovoljni jer Irac nije odustao kada je bilo najteže…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI