McGregor se u Las Vegasu našao sa starim i utjecajnim prijateljem- hoće li mu on pomoći oko Mayweathera? (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.02.2017 14:40h Autor:

Conor McGregor

UFC-ov prvak lake kategorije, Conor McGregor, ovih dana boravi u svjetskoj prijestolnici zabave, Las Vegasu, gdje je otišao s ciljem da poduzme sve korake potrebne za osiguravanje mega-borbe sa slavnim boksačem, Floydom Mayweatherom Jr-om.

Irac je našao i vremena da se nađe s bivšim (su)vlasnikom UFC-a, Lorenzom Fertittom, koji je prošle godine zajedno s bratom Frankom prodao kompaniju za čak četiri milijarde dolara.

Za vrijeme svoje “vladavine” Fertitta je dobro poslovao s McGregorom te je prognozirao da će “The Notorious” postati prvi MMA borac sa $100 milijuna u džepu. Cilj je to kojem McGregor i dalje teži, što je napomenuo u komentaru ispod zajedničke fotografije objavljene putem Instagrama.

“Ja sam došao pod Lorenzom Fertittom za vrijeme Fertitta režima. Nitko u povijesti borbi se nije probio tako brzo i tako mlad kao ja. Sad kao 28-godišnjak oči imam čvrsto uprete na titulu ‘najplaćenijeg borca’ i “sportaša s najvećim primanjima.” Pokušajte razumjeti i poštovati ovo čemu svjedočite jer nitko od vas ne može napraviti ništa da me spriječi.”

Iako su se možda našli isključivo kao prijatelji, špekulira se da njihov susret ima i poslovne implikacije budući da je Fertitta bio član Atletske komisije Nevade čiji blagoslov McGregoru treba kako bi izvadio licencu za meč s Mayweatherom. Također, sa svojim utjecajem i iskustvom u svijetu MMA-a, ali i i boksa, postoji mogućnost da bi Fertitta mogao pomogati McGregoru oko organizacije i promocije borbe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI