McGregorov menadžer o borbi s Mayweatherom: Bit ću na eventu, a kupit ću i PPV!

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.02.2017 17:00h Autor:

Audie Attar

Sve više znakova upućuje na to da će Conor McGregor zaista pronaći način i dogovoriti boksački spektakl s Floydom Mayweatherom Jr-om. Iako Irac mora nekako uključiti (ili isključiti) UFC pod čijim je ugovorom i dogovoriti uvjete s Mayweatherovom promocijom, svi su optimistični pa tako i njegov menadžer, Audie Attar koji je toliko uzbuđen da tvrdi kako će “biti tamo”, ali i “kupiti PPV.”

“Počelo je tako što je Floyd pričao, zar ne? I onda se razvilo do toga da UFC radi ponude”, rekao je Attar za Fight Hub. “Stoga, čini se da je meč stvarniji sada nego ikad prije. I zato se radi o jako intrigantnoj i zanimljivoj poslovnoj prilici, ali za Conora i sportskoj prilici. Zato smo uzbuđeni i nadam se da će se borba ostvariti.

Menadžer trenutno najpopularnijeg MMA borca na svijetu također smatra da McGregor ne bi samo dobro zaradio (predviđa i do 5 milijuna PPV prodaja) već ima i realne šanse da porazi neporaženog boksačkog majstora.

“Mislim da ljudi zanemaruju Conorovu snagu. Floyd je jako iskusan, ulazite na njegov teritorij. Ali Conorove kontre, tajming i njegova snaga. Floyd se nikada nije borio s nekim tko ima Conorov doseg. Stoga, kao fan sam jako uzbuđen vidjeti. S velikim rukavicama mislim da Conor neće biti nokautiran. Ali vjerujem da on ima šanse nokautirati Floyda.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI