Mediji javili da je UFC prodan, iz organizacije opovrgnuli priču i najavili tužbu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.06.2016 09:44h Autor:

Dana White i Lorenzo Fertitta (Screenshot)

Sinoć su pojedini mediji prenijeli vijest da je najpoznatija MMA promocija prodana grupi investitora. Cijena je navodno bila 4.2 milijarde dolara, a Dana White je trebao zadržati poziciju u kojoj trenutno uživa. Cijelu priču je prvo prenio FloCombat, a UFC ju je ubrzo opovrgnuo te najavio tužbu.

Organizacija je navodno prodana grupi u koju su se udružili WME-IMG, The Dailan Wanda Group, The Kraft Group i Tencent Holdings. White je prema izvještajima prodao svoj dio, ali zadržao poziciju i dobio novi udio.

Cijelu priču je UFC opovrgnuo u mailu kojim se javio svojim zaposlenicima, do istog je došao MMA Junkie, a iz njega se da iščitati da bi promocija mogla podnijeti tužbu protiv medija koji šire dezinformacije.

Sadržaj maila pročitajte u nastavku teksta.

“Izvještaj FloCombata koji implicira na prodaju kompanije je lažan i samo prati ostale neistine koje se u posljednje vrijeme povlače po medijima.

Takvo netočno iznošenje činjenica negativno utječe na naš posao, zaposlenike i sportaše. Angažirali smo naše odvjetnike da istraže cijeli slučaj i primijene prikladne pravne radnje protiv strana koje objavljuju i doprinose ovim lažnim pričama.

S borilačkim tjednom koji je pred nama i UFC-om 200 koji se sve brže približava, ponovno se radujemo organizaciji niza priredbi koje naši fanovi neće tako brzo zaboraviti. Cijenimo vaš rad, marljivost i predanost i hvala vam na fokusu dok nastavljamo s podizanjem sporta na nove razine.”

Podsjetimo, UFC je već jednom opovrgnuo prodaju pa se ipak pokazalo kako se nešto ‘kuha’. Moguće je da su isti recept odlučili primijeniti i ovaj put kako bi u miru finalizirali posao. Ako se ovi posljedni izvještaji ipak pokažu točnima, prodaja UFC-a bila bi najveća u povijesti sporta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI