Menadžer otkrio pod kojim uvjetom bi se Jones i Lesnar mogli boriti u MSG-u

UFC 29.06.2016 11:48h Autor:

Jon Jones & Brock Lesnar

U glavnoj borbi večeri UFC 200 spektakla gledat ćemo P4P najboljeg borca na svijetu Jona Jonesa. Prije njega, u oktogon će se vratiti jedna od najvećih zvijezda u povijesti promocije, Brock Lesnar. No postoji li šansa da ova dva MMA giganta vidimo u međusobnoj borbi? Jonesov menadžer tvrdi da postoji, ako se zadovolji jedan uvjet….

“Vidim mogućnost da se to dogodi: “Ako obojica pobijede na UFC-u 200. To bi onda bila borba za UFC 205…”, potvrdio je u Twitter postu Jonesov menadžer Milki Kawa na komentar obožavatelja koji je predložio ovu borbu za jesenjski event u New Yorku.

Okršaj Jonesa i Lesnara uistinu bi bio pravi pogodak za UFC-ov debi u Madison Square Gardenu, no postoje dva problema. Kao prvo, Lesnar je pod ugovorom s pro wrestling organizacijom WWE te se u oktogon vraća odraditi samo jednu borbu. Kao drugo, Jones, iako je razmišljao o eventualnom prelasku u tešku kategoriju, ovih dana tvrdi kako ipak neće napuštati polutešku.

No ako Lesnar zaista pobjedi Hunta, za što mu većina ne daje velike šanse, i ako Jones ponovno porazi Daniela Cormiera, ništa nije nemoguće.

UFC 200 priredba održava se 9. srpnja u lasvegaškoj T-Mobile Areni. Event predvodi revanš Jonesa i Cormiera koji se bore za ujedninjenje titula u poluteškoj kategoriji. U sunalsovnoj borbi večeri Brock Lesnar će se nakon 5 godina pauze suočkiti s nokuterom Markom Huntom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI