Menadžer: UFC mi je potvrdio da Bisping sada definitivno izbjegava Romera

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.02.2017 11:06h Autor:

Bisping i Romero

Povratak Georgesa St-Pierrea u UFC lako bi mogao pokvariti planove Yoela Romera. Kubanac je “osigurao” borbu za naslov s prvakom srednje kategorije Michaelom Bispingom, ali bivši kralj veltera, GSP, kao velika MMA zvijezda ima mogućnost ukrasti protivnika Romeru i boriti se u srednjoj s Bispingom, što je jedna od želja njegovog trenera Firasa Zahabija. S obzirom da i Bisping želi što financijski unosniji meč i već je spominjao St-Pierrea, Romerov menadžer Malki Kawa tvdi da Britanac radi sve što može kako bi izbjegao borbu s njegovim klijentom.

“Prema onome što sam vidio, Mike će iskoristiti svoj status i donijeti pametne odluke za što ga ne mogu kriviti”, rekao je Kawa za The Luke Thomas Show. “Da ste vi Michael Bisping i imate izbor boriti se s tipom kojeg nije bilo tri godine, a donijet će vam najveću zaradu, ili boriti se s trenutno vjerojatno najstrašnijim čovjekom u UFC-u. Pričamo o devet pobjeda nokautom u deset borbi? Ni ja ne misilim da želite borbu s tim tipom.”

“Stoga razumijem Bispinga, ali za ovo krivim i Georgesa St-Pierrea. Iskreno, da želi borbu u velteru lako bi se mogao spustiti i boriti s Tyronom Woodleyjem. Ali birajte između Woodleyja i Bispinga. Ako ste menadžer Bisping i menadžer St-Pierreu, koga ćete izabrati? Mislim da ćete izbjegavati Romera i Woodleyja što duže možete. I to je problem koji sada imamo.”

“Nije me briga što itko kaže, on sada apsolutno izbjegava Yoela Romera. To su mi potvrdili svi iz UFC-a. Michael Bisping u ovom trenutku ne želi imati veze s Yoelom Romerom. Nikakve. Ne kažem da ga nužno izbjegava zato što se ne želi s njim nikada boriti, ali mislim da u ovom trenutku pokušava odgoditi taj meč i boriti se s Georgesom St- Pierreom. Ako pobijedi, onda će se boriti s Romerom. Ako izgubi, dobit će svoju veliku plaću, a Yoel se može boriti s Georgesom.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI