Michael Chiesa prokomentirao Alvareza: Trebalo bi mi laskati to što me bivši prvak izbjegava

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.03.2017 18:02h Autor:

Michael Chiesa

Michael Chiesa ostao je razočaran time što se neće boriti protiv Eddiea Alvareza te smatra kako ga je bivši prvak uspješno izbjegao.

Alvarez je prije nekoliko dana, kod Ariela Helwania, izjavio kako su mu ponuđeni Chiesa (kojem nije znao niti ime) i Dustin Poirier, ali ga ne zanimaju, jer ih smatra korakom unazad. Ipak, samo dan kasnije je prihvatio borbu protiv Poiriera, koja će se naći na UFC 211 eventu. Tako je Chiesa ostao bez protivnika za kojeg je smatrao da ga je zaslužio:

“Nisam iznenađen što je Alvarez ipak odabrao borbu protiv Poiriera. Stilski mu je to puno lakša borba nego protiv mene, tako da ga ne krivim. Ono što me ipak frustira su njegove izjave kako bi mu borba protiv mene bila korak unazad, a sada se bori protiv lika rangiranog ispod mene. S tim da sam ja u pobjedničkom nizu, slavio sam tri puta za redom, pet puta u posljednjih šest borbi, posljednje dvije borbe sam zaradio bonus. Mislim, ne moraš biti iskren prema ljudi i reći kako se ne želim boriti protiv mene jer ti ne odgovaram ni u kom smislu, ali onda nemoj niti lagati. Frustrira kada se ponaša kao da sam nitko i ništa. No, zapravo bi mi trebao laskati što me bivši prvak izbjegava.”

Chiesa se nije nadao toj borbi iz razloga što smatra Alvareza lakim zadatkom. Kaže kako mu je to bilo logično zbog nekih drugih referenci koje ima on, ali i bivši prvak:

“Ni u kom slučaju ne smatram Eddiea lakom borbom, ali mislim kako bi bilo logično da se borimo. Ja dolazim nakon pauze zbog ozljede, on nakon poraza. Moja posljednja ugovorena borba bila je protiv Tonya Fergusona dok je bio rangiran treći na svijetu. Eddie je trenutno treći, zašto ne borim protiv njega? Čak je i UFC to forsirao, ne mogu vam sada to dokazati dokumentom, no lobirali su. Mislim kako su Alvarezu rekli koje su mu opcije, ali da im je želja borba protiv mene.”

Chiesa tako i dalje čeka svoju iduću borbu, koju neće biti lako dogovoriti, ako znamo da je većina boraca iz lake kategorije zauzeta. Možda Michael Johnson?

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI