Michael Johnson: Uništit ću Diazovo dostojanstvo

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.08.2015 15:59h Autor:

Michael Johnson

Michael Johnson izuzetno je zadovoljan izborom svog idućeg protivnika. Kaže kako će mu predstaviti zadovoljstvo Nateu Diazu oduzeti samopoštovanje i dostojanstvo.

Nate Diaz protivnik je Michaela Johnsona na UFC on FOX 17 eventu. Johnson je tako dobio brzu priliku za povratak u kavez, nakon kontroverznog poraza od Beneila Dariusha. Smatra kako je Diaz samo jedna stanica na putu prema izvršenju planova, no ipak ne misli da je Nate "potrošen", kao što mnogi smatraju.

"Diaz je još uvijek opasan, neću ga podcijeniti. Bit će ovo i malo zanimljivija borba za fanove, nego što je bila moja prošla", prokomentirao je Johnson izbor protivnika. Još uvijek boli poraz od Dariusha, no o nekoj osveti ili o revanšu ne razmišlja, nego je rekao:

"Da budem iskren, sumnjam da ćemo se nekad ponovno susresti. Moram prijeći preko te borbe i bit ću prvak iduće godine. Jedini način da se ponovno susretnemo je da on napadne titulu, no čisto sumnjam kako je za to sposoban. Ne vidim kako može pobjeđivati borbe ako cijelo vrijeme bježi."

Njegov protivnik već se bacio na provokacije, no niti to ne brine Johnsona. Misli kako je to ono što Diaz radi i što će uvijek raditi. No, posebno je zanimljivo da on to radi o kavezu tijekom borbe.

"On ne može drugačije nego govoriti sranja o drugima. To je ono što on radi i takav je bio oduvijek. Jedva čekam da krene s kim, to će mi dati posebno draž. No, neću srljati, nebitno što ga nema na rankingu, Nate je i dalje jedan od najboljih boraca svijeta u ovoj kategoriji. To mu neću oduzeti, ali zato ću mu oduzeti dostojanstvo", rekao je.

Diaz i Johnson nastupaju na eventu kojeg predvodi borba za titulu u lakoj kategoriji, između Rafaela Dos Anjosa i Donalda Cerronea.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI