Micheal Bisping ne odustaje: Belfort i ja se trebamo boriti za privremenu titulu prvaka

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.11.2012 13:52h Autor:

Micheal Bisping vs Vitor Belfort

Michael Bisping još jednom je ponovio da njegova borba protiv Vitora Belforta koja će je na rasporedu 19. siječnja na UFC on FX 7 koji će se održati u Brazilu treba biti borba za privremenu titulu prvaka u srednjoj kategoriji. Kako Bisping ističe "to ima smisla iz više razloga".

"Weidman će biti izvan ringa narednih šest mjeseci, a Anderson se neće boriti do svibnja, a čini se da ni ta borba neće biti okršaj za titulu prvaka, kako je to najavio naš šef Dana White. Nakon toga bi se Anderson mogao boriti protiv Jonesa, ali bi i mogao izgubiti od GSP-a…", navodi Bisping sve moguće scenarije.

"S Weidmanom izvan ringa, Vitor i ja se trebamo boriti za privremenu titulu prvaka: koji god od nas pobijedi, borit će se s drugim izazivačima da obrani titulu. na taj način naša kategorija neće biti ovako troma i bez akcije uz ovako fantastične borce.", ističe Bisping na svom blogu.

"Ja sam u izvrsnoj formi, Weidman je imao odlične borbe, Alan Belcher je izvrstan borac, Cung le je u samo jednoj rundi pobijedio bivšeg prvaka Richa Franklina, Tim Boetsch je ovdje, Mark Munoz, Brian Stann, Chris Leben… sve su to izvrsni borci.

Budući da aktualni prvak srednje kategorije nema namjeru boriti se da zadrži titulu do najranije jeseni 2013. godine, mislim da je najbolje uvesti privremenu titulu i pustiti dečkima da se bore", rekao je Bisping.

Svoju posljednju borbu Michael je odradio na UFC-u 152 u Torontu krajem prosinca kad je jednoglasnom sudačkom odlukom pobijedio Briana Stanna, a idući izazova ga očekuje u Brazilu kada će s boriti protiv Vitora Belforta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI