Michelle Waterson i Rose Namajunas potvrđene za idući UFC on FOX event

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.02.2017 10:51h Autor:

Namajunas vs. Waterson

UFC je najavio svoj idući event iz UFC on FOX serije, a on će se održati 15. travnja u Kansas Cityu. Poznate su i četiri borbe, od kojih je svakako najzvučnija ona između Rose Namajunas i Michelle Waterson.

Za Waterson je nekako bilo za očekivati kako će ju promocija ostaviti na FOX-u, gdje se predvodila posljednji event iz te serije, na kojem je savladala Paige VanZant. Namajunas je također već predvodila jedan event gdje je savladala VanZant, no za razliku od Waterson, koja je sve riješila u prvoj rundi, njoj je za savladati žilavu Paige trebalo četiri i pol runde. Zanimljivo, ova borba uz najavu nije potvrđena kao glavna za event, iako je to moguće. No, ne smijemo zaboraviti moguću opciju da istog predvodi borba za titulu iste kategorije, između Joanne Jedrzejczyk i Jessice Andrade.

Namajunas je u UFC-u trenutno na tri pobjede i dva poraza. Prvi je došao protiv Carle Esparze, u borbi za prvu prvakinju slamka kategorije, dok je drugi iz njene posljednje borbe, kada ju je podijeljenom odlukom savladala Karolina Kowalkiewicz. Waterson je bivša Invicta prvakinja atom kategorije, a u UFC-u je nastupila dva puta i oba puta impresionirala. Prvo je na tapkanje prisilila Angelu Maganu, a onda je VanZant ugušila do spavanja.

Osim ove borbe, za isti event su potvrđene još tri. Andrew Sanchez boriti će se protiv Anthonya Smitha, Jake Collier bori se protiv Devina Clarka, a jako zanimljivo zvuči borba muha kategorije između Tima Elliotta i Louisa Smolke.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI