Miesha Tate: Ako netko može pobijediti Rondu, to sam ja

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.03.2015 11:02h Autor:

Ronda Rousey i Miesha Tate

Miesha Tate je također među gostima današnjeg Fight Nighta u Brazilu, a tim putem je i prokomentirala svoju buduću borbu protiv Jessice Eye, kao i šanse drugih djevojaka protiv Ronde Rousey. Smatra kako je ona zapravo jedina koja ju može savladati.

Ronda Rousey odradila je UFC-ov posao te na press konferenciji u Brazilu objavila borbu Jessice Eye i Mieshe Tate. Rondinu najveću nemezu nije iznenadila ta informacija, iako nije očekivala da će to doći upravo od Ronde. O borbi protiv Jessice rekla je:

"Na neki način sam to očekivala, jer sam mislila da će Bethe dobiti priliku u borbi za titulu. Imala sam to u podsvijesti i na neki način sam već bila spremna na to. Mislim kako ta borba ima smisla te vjerujem da možemo pružiti sjajnu predstavu. I njoj i meni nedostaje jedna pobjeda do borbe za naslov, a nakon što ju savladam, to ću ponovno i osigurati."

A o tome što je informacija došla od strane Ronde, rekla je: "Nas dvije redovno govorimo jedna o drugoj i pokušava zadati te verbalne udarce, tako da mi nije čudno što me je spomenula. Inače to ignoriram, ali ovog puta sam podigla glavu od mobitela i pomislila možda je nešto važno i bilo je."

Uvjerena je kako joj slijedi još jedna borba do nove prilike za osvajanje naslova: "Pobjeda nad njom bi mi bila četvrta u nizu i to sve protiv cura iz samog vrha divizija. A ako netko može pobijediti Rondu, onda sam to jedino ja. Imam tu borbu u vidu i jedva čekam da dođe do nje, ali prvo slijedi Jessica."

Objasnila je i zašto je uvjerena kako će Ronda ostati prvakinja. Mislim kako Correia nema tu kvalitetu niti iskustvo, ali se slaže da UFC u ovom trenutku nije imao konkretniji izbor za izazivačicu: "Mislim da se Bethe neće moći dobro pripremiti za ovu borbu. Došlo joj je to prerano, nije do sada savladala niti jednu djevojku iz Top 10 i ovo bi trebao biti rutinski posao za Rondu, ali i dobra škola za Bethe. Ali, trenutno je u diviziji takva situacija da je Bethe bila jedini pravi izbor, prije nego nas nekoliko drugih dobijemo još koju borbu."

Što se tiče Ronde, smatra da ju je jako teško savladati, no ne i nemoguće. Taktika za koju smatra da je prava i da bi Bethe trebala pokušati je: "Nemoj napraviti ono što je napravila Cat Zingano. Nemoj od prve sekunde juriti naprijed jer to neće biti dobro. Rondu treba izbaciti iz ritma koji ona želi, jer je najbolja kad diktira borbu. Kako vrijeme odlazi, mislim da je sve sporija i treba biti strpljiv."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI