Miesha Tate postala majka (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.06.2018 17:10h Autor:

Miesha Tate

Bivša UFC prvakinja bantam kategorije, Miesha Tate, po prvi put je postala majka. Ona i njen partner Johnny Nunes postali su roditelji djevojčice.

Miesha se time nije još pohvalila, no zato priliku za to objaviti na Instagramu nije propustila njena prijateljica Myra, koje je otkrila kako je bivša borkinja imala težak porod, odnosno da se čak 67 borila s trudovima prije nego je na svijet došla djevojčica imena Amaia.

Iako već godinu i pol dana nije profesionalna borkinja, Miesha je mnoge iznenadila time što je samo par dana prije termina poroda još uvijek trenirala te je to izazvalo podijeljene reakcije. Srećom, to nije utjecalo na sam porod, budući da je rodila zdravu djevojčicu.

Tate je već ranije najavila kako se više nikada ne namjerava boriti, osim u grapplingu te je već tada rekla kako je spremna za majčinstvo. Zanimljivo kako je zatrudnjela vrlo kratko nakon što se našla u vezi s Nunezom, odnosno nakon što je prekinula desetogodišnju vezu s Bryanom Carawayem. Nunez je također borac, ali ne toliko uspješan. Profesionalni skor mu je 6-1, uz posljednju borbu 2015. godine, ali nakon toga je čak dva puta bio sudionik Ultimate Fightera.U showu je odradio tri borbe te je u sve tri poražen, čime je statistički najlošiji borac u povijesti TUF-a.

Around midnight last night, I texted @mieshatate and told her that she had 24 hours to produce my birthday twin. And she did. Best birthday present ever! 😂 . I’m so proud of my incredible friend. After 67 hours of labor, she gave birth to a perfect, tiny human. I am so proud of her, to be able to call her one of my best friends, and to share a birthday with this little piece of magic named Amaia. So many congratulations to @mieshatate and @johnnyboymma ! . Thank you for the messages and texts. It’s been an especially taxing week for me, but somehow you all made it better. 💕 . This special occasion was too good to keep to myself, but it’s back to radio silence for me. 🤘🏻

Objavu dijeli Myra (@myravegas)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI