Mieshu Tate u ovakvom izdanju još niste vidjeli (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.08.2014 17:36h Autor:

Miesha Tate

Miesha Tate odradila je snimanje za Regard magazin. Autori su odlučili prikazati njenu ženstvenu stranu, a jedna od najjačih djevojaka svijeta izgleda uistinu fantastično.

Za razliku od svoje "nemeze" Ronde Rousey, koju se većinom može vidjeti u sportskim izdanjima, Miesha Tate nerijetko ostavlja dojam obične američke djevojke te ju se vrlo često može vidjeti na fotografijama s nekih tuluma, eventa ili svečanih događanja. Već je nekoliko puta dokazala da je njena ženstvena strana izuzetno izražena.

No, ovog puta odradila je photoshooting za Regard magazin, koji je Mieshu odlučio prikazati u jednom elegantnom i sexy izdanju. Rezultat je sjajan, budući da Miesha izgleda nevjerojatno i na svoje su sigurno došli upravo oni koji nju smatraju najseksepilnijom djevojkom koja se bavi mješovitom borbom.

Mi vam donosimo četiri fotografije koje je Miesha objavila na svom Facebook profilu, a u akciji ju idući puta možete vidjeti u Japanu 20. rujna. Protivnica će joj biti japanska borkinja Rin Nakai, o čijem smo neobičnom izražaju već pisali.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI